dinsdag 20 november 2007

Mijn eerste bericht!

Hallo scrapbookers en alle andere lezers,

Na lang twijfelen heb ik ook besloten een blog te maken, omdat ik heel enthousiast ben over de blog van mijn vriendinnen Judith Lahaye en Esther Nuiver

Mijn eerste post is een scrapbook voor mijn nichtje Mirthe, die 1 jaar is geworden.
Hier kan je het hele album bekijken.

Veel plezier ermee, en ik ben benieuwd hoe jullie het vinden!

Groetjes van Esther


4 opmerkingen:

Familie Kubben zei

He Es, zo leuk om je ook hier te zien in blogger land!!! Maar ik zal je alvast waarschuwen: het is verslavend!! Leuke titel voor je blog en wat een geweldig schattig albumpje voor Mirthe! Tip voor je: als je LO's wilt uploaden zoals je bij 2 peas hebt gedaan, kun je beter je aanmelden bij de SIS site (zie mijn blog voor de link) dit is een veel makkelijkere site en het leuke is dat er veel nederlandse scrapsters rondkijken en comments achterlaten! Ook kun je via de message boards de laatste nieuwtjes over crops, ik post daar nu alles en vind het erg leuk!! Hopelijk kan ik je binnenkort ook tot de lijst van favoriete SISters toevoegen hihi
en als je bij mijn blog langskomt, laat gerust een berichtje achter dat vind ik altijd leuk ;) veel liefs en een dikke knuffel!

Essie zei

Hi, welkom in blogger land. Persoonlijk vind ik het heel leuk om te bloggen en mijn scrapwerkjes te delen met de hele wereld. Altijd leuk om reacties te ontvangen van mensen vanuit Amerika of Australie. Ik ben reuze benieuwd naar al jou creaties en je berichtjes. Veel plezier. Liefs, es

Kip zei

Hi Esther, ook namens mij welkom in blogger land. Ik ben benieuwd naar je berichten. Groetjes Puck

saffiertje zei

Welkom in blogland! Helemaal super wat je al op je blog gezet hebt! PAs maar op voor je het weet ben je niet meer te stoppen met bloggen! Heb zelf ook aardig de slag te pakken!
Succes ermee!

Groetjes Miranda
http://saffiertje.blogspot.com