zaterdag 26 september 2009

Jubileumweekend Toneelvereniging Ons Genoegen

In het weekend van 12 en 13 september zijn we met een grote groep van mijn toneelverening naar de Veluwe geweest voor een erg gezellig jubileumweekend. De vereniging bestaat 25 jaar, en samen met de rest van het organisatieteam hebben we een compleet programma samengesteld.
We zijn met een touringcar met 38 personen naar de Veluwe gereden, om daar een Solex en Trabanttocht te rijden. Er zaten ook een aantal opdrachten bij, zoals een reuzen tangrampuzzel oplossen, en "blind" braadworststeken vanuit de trabant. Verder hebben we gepicknickt in het bos, en daar gewisseld van activiteit.
's Avonds stond een barbecue op het programma, en een spannende wiskey-smokkeltocht met opdrachten door de bossen.
Na een heerlijkontbijt in het luxueuze hotel zijn we naar Paleis Het Loo gereden, waar we een audiotour en een fietspuzzeltocht hadden. We hebben ook nog lekker geluncht, en een café complet gedronken.
Als afsluiting van het weekend hebben we lekker gegeten in een wokrestaurant, en toen ging iedereen moe maar voldaan naar huis terug. We hebben een heel leuk feestweekend achter de rug! Kijk voor alle foto's onze website


Geen opmerkingen: