vrijdag 2 januari 2009

Disneyland Paris

In het weekend van 14 november 2008 zijn Arnaud en ik met mijn ouders naar Disneyland Paris geweest. We hebben een heel gezellig weekend gehad, vol Disney magie!! En helaas voor mam ook vol Disney-misselijkheid, want de Tower of Terror en mam was niet zo'n goede combinatie!!
We zaten in het Kyriad-Hotel, buiten het park, en dat is ook prima bevallen. Het was wel erg druk, maar we hebben heel erg genoten.
Om helemaal in stijl te blijven heb ik voor pap en mam een miniboekje gescrapt, om af en toe nog weer bij te kunnen wegdromen....
2 opmerkingen:

Ellen zei

Hoi Esther,
Leuk gedaan hoor ! Ook je andere scrapcreaties zijn erg mooi. Fijn dat je iets kunt doen met de boekjes. Als ik ooit iets voor je kan doen, iets opsturen of zo, dan doe ik dat graag. Heb je trouwens als eens digitaal scrappen geprobeerd, ik ben me aan het verdiepen hierin. Werkt net zo verslavend, ben er nog niet uit wat ik leuker vind.
groetjes,
Ellen

Essie zei

He Esther,

Mooi gemaakt. Leuk dat je direct aan de slag bent gegaan en van alle foto's een boekje gemaakt hebt. Tja, Disney blijft keer op keer een avontuur om nog lang over na te dromen.

Liefs, es