woensdag 30 januari 2008

Afrika album
Eindelijk, EINDELIJK is mijn Afrika album zo goed als af. Ik heb er heel wat uurtjes op zitten vloeken en zweten, maar ik ben heel blij met en trots op het resultaat. Ik wil misschien nog eens ooit pagina's bijvoegen, maar het is klaar genoeg om op mijn blog te publiceren. En op de SIS site (Scap in Style) natuurlijk. Hier kun je het hele album in het groot bekijken.
Ik vond het leuk om alle materialen en achtergronden voor dit album zelf te maken, van materiaal dat niet speciaal voor srapbooking is gemaakt en gekocht. Dat houdt het "SCRAP" deel van Srapbooking levend...

3 opmerkingen:

Essie zei

Wouw! En wat een werk.

Familie Kubben zei

WOW, ik heb inderdaad van jou gehoord hoeveel werk dit was! Erg mooi die kaft vind ik helemaal het einde! Kan je bij Co & Birgitte mooi mee pronken hihi!

Kip zei

Ziet er gewelidig uit! Groetjes, Puck