zondag 30 december 2007

Winter Wonder LandEen week geleden werd ik 's morgen wakker, en de hele wereld was veranderd in een Wit Winter Wonder Land. Niet omdat het gesneeuwd had, maar door de aangevroren mist. De eerste dag moest ik helaas werken, dus kon ik er alleen vanuit de auto op weg naar mijn werk van genieten, maar op zaterdag konden we er heerlijk op uit met z'n tweeën. En we waren net op tijd, want 's middags was alles weggesmolten...
Het was heel grappig om te zien dat mijn vriendin Esther hetzelfde idee had om foto's van dit prachtige sprookjeslandschap te maken...Op onze site staan nog meer foto's

4 opmerkingen:

Kip zei

Hi Esther, wat is de wereld mooi en vredig als het zo wit is hè!
Ik wens jullie een hele goede jaarwisseling en een geweldig 2008!

Essie zei

Dat ziet er geweldig uit. Hebben we toch nog een beetje winter in Nederland. :) Gelukkig nieuwjaar en tot snel, liefs, es

Familie Kubben zei

Prachtige foto's!! Ik was te laat met mijn fototoestel, we waren nl onderweg naar Limburg. De dag erna was alles al weg... Ga je deze foto's ook scrappen??

saffiertje zei

Prachtige foto's! Echt helemaal super om een mooi boekje van te maken...niet slecht bedacht!